Feltöltések

Online feltöltés

Már rendelkezik felhasználói névvel/jelszóval ehhez a konferenciához: OCS?
Jelentkezzen be

Felhasználói névre/jelszóra van szüksége?
Menjen a regisztrációra

Anyagok online benyújtásához és állapotuk ellenőrzéséhez regisztrációra és belépésre van szükség.

 

Beadás előkészítése

  1. A benyújtott anyag korábban nem volt kiadva.
  2. Minden URL a szövegben (pl., http://pkp.sfu.ca) aktiválva van és elérhető.
  3. Amennyiben kiegészítő fájlt is kíván feltölteni,  a benyújtott fájl Microsoft Word, RTF vagy Open Document fájl formátumú.
  4. A szöveg szimpla sorközű; 12-pont fontméretű; inkább dőltbetűs mint aláhúzott kiemelést használ (kivétel URL cím).
 

Copyright értesítés

A konferenciára jelenkezők elfogadják a követekező feltételeket:

a) A szerzők fenntartják a szerzői jogaiket, de engedélyezik az eddig még nem publikált munkájuk közzétételétCreative Commons Attribution License alapján, amely lehetővé teszi mások számára, hogy szabadon hozzáférjenek, használják, és megosszák a művet, a szerzőre és a konferenciára való hivatkozással, ahol a mű eredetileg publikására került.

b) A szerzők eltekinthetnek a CC licence feltételeitől és köthetnek további nem-kizárólagos forgalmazási és közzétételi szerződést a konferencián megjelent művekre (pl. közzéteszik a módosított változatot egy folyóiratban, elhelyezik egy intézményi adattárban vagy közzéteszik egy könyvben) azzal a kikötéssel, hogy hivatkozik erre a konferenciára ahol a mű eredetileg megjelent.

c) Ezen túlmenően, ösztönözzük a szerzőket a munkájuk online közzétételére és megosztására (pl. intézményi tárolókban, vagy a honlapjukon) a konferencia előtt és után egyaránt.

Privacy Statement

 

A konferencia honlapján megadott neveket és e-mail címeket kizárólag ezzel a konferenciával összefüggésben használják, és nem használható fel semmilyen más cél érdekében, illetve nem adható ki harmadik fél részére.



XXVI. Neumann-kollokvium
2013. november