Feltöltések

Online feltöltés

Már rendelkezik felhasználói névvel/jelszóval ehhez a konferenciához: OCS?
Jelentkezzen be

Felhasználói névre/jelszóra van szüksége?
Menjen a regisztrációra

Anyagok online benyújtásához és állapotuk ellenőrzéséhez regisztrációra és belépésre van szükség.

 

Beadás előkészítése

  1. A benyújtott anyag korábban nem volt kiadva.
  2. A benyújtott fájl Microsoft Word, RTF vagy Open Document fájl formátumú.
  3. Minden URL a szövegben (e.g., http://pkp.sfu.ca) aktiválva van és elérhető
  4. A szöveg szimpla sorközű; 12-pont fontméretű; inkább dőltbetűs mint aláhúzott kiemelést használ (kivétel URL cím).
  5. The text adheres to the stylistic and bibliographic requirements outlined in the Author Guidelines, which is found in About the Conference.
  6. If submitting to a peer-reviewed track of the conference, authors' names are removed from submission, with "Author" and year used in the bibliography and footnotes, instead of authors' name, paper title, etc.
  7. If submitting to peer review, all Microsoft Office documents (including Supplementary Files) have been saved by going to File and selecting Save As; clicking Tools (or Options in a Mac); clicking Security; selecting "Remove personal information from file properties on save"; clicking Save.
 

Copyright értesítés

A konferenciára jelenkezők elfogadják a követekező feltételeket:

a) A szerzők fenntartják a szerzői jogaiket, de engedélyezik az eddig még nem publikált munkájuk közzétételétCreative Commons Attribution License alapján, amely lehetővé teszi mások számára, hogy szabadon hozzáférjenek, használják, és megosszák a művet, a szerzőre és a konferenciára való hivatkozással, ahol a mű eredetileg publikására került.

b) A szerzők eltekinthetnek a CC licence feltételeitől és köthetnek további nem-kizárólagos forgalmazási és közzétételi szerződést a konferencián megjelent művekre (pl. közzéteszik a módosított változatot egy folyóiratban, elhelyezik egy intézményi adattárban vagy közzéteszik egy könyvben) azzal a kikötéssel, hogy hivatkozik erre a konferenciára ahol a mű eredetileg megjelent.

c) Ezen túlmenően, ösztönözzük a szerzőket a munkájuk online közzétételére és megosztására (pl. intézményi tárolókban, vagy a honlapjukon) a konferencia előtt és után egyaránt.

Privacy Statement

 

A konferencia honlapján megadott neveket és e-mail címeket kizárólag ezzel a konferenciával összefüggésben használják, és nem használható fel semmilyen más cél érdekében, illetve nem adható ki harmadik fél részére.



XXVI. Neumann-kollokvium
2013. november